USA szenátor kérdése az 5G veszélyeivel kapcsolatban és a megdöbbentő válasz.

A videóban 2:30-nál Richard Blumenthal szenátor tömören összefoglalja a hebegő-habogó Brad Gillen válaszát a meglehetősen egyértelmű kérdésre.

Brad Gillen a CTIA alelnöke, amely szervezet képviseli az USA-ban a vezeték nélküli kommunikációs ipart. Mr. Gillen feladata az egyesület stratégiai és politikai kezdeményezéseinek kidolgozása, valamint az egyesület napi működésének irányítása. 

A hozzá intézett kérdés így hangzott:

“Mennyi pénzt fordított az iparág a további független, hangsúlyozom “független” kutatásokra, folyamatban van-e ez a független kutatás, befejeztek-e már ilyet? Hol tudják azt megnézni a fogyasztók? Ennek a technológiának a biológiai hatásairól van szó.”

Érdemes meghallgatni Mr. Gillen válaszát és megfigyelni kézmozdulatait. A szenátor végül a választ egy mondatban összefoglalja. 

“A kérdésemre tehát, hogy mennyi pénzt költöttek rá, a válasz lényegében: Nulla.”

Ne legyenek illúzióink. Jelen állás szerint, az 5G sugárzás elől elbújni, vagy tökéletesen megvédeni magunkat vele szemben szinte lehetetlen, de szerencsére vannak olyan eszközök és megoldások, amelyekkel minimálisra csökkenthetjük a kockázatot és megóvhatjuk magunkat és gyermekeinket a káros hatásoktól.