5G hálózat veszélyei

 

5G Otthonvédelem

5G gyermekvédelem

5G Sugárzásmérés

Az 5G hálózat veszélyei

Az 5G a leghülyébb ötlet a világtörténelem során” – jelentette ki 2019 februárjában Dr. Martin Pall Washington Állami Egyetem biokémiai professzora. A biokémia az orvostudomány azon tudományága, amely az élő szervezetekben zajló kémiai és fiziko-kémiai folyamatokkal foglalkozik. Nevezett professzor így nyilatkozott az 5G veszélyeiről: “Az 5G nagy kockázat az EU, az Egyesült Államok és a nemzetközi egyészségügyre. Arra, hogy tízmilliószám szerelik fel az 5G-antennákat, egyetlen biológiai biztonsági vizsgálat nélkül, csak annyit mondhatok, hogy a legőrültebb ötlet, amit bárki is kitalált a világ története során.”

A „Mikrohullámú frekvenciás elektromágneses mezők széles körben elterjedt neuropszichiátriai hatásokat idéznek elő, beleértve a depressziót”. A Journal of Chemical Neuroanatomy tette ezt közzé egyértelműen. Ez csak egy a több ezer olyan tanulmány közül, amelyek többféle aggályt vetnek fel az ilyen típusú technológiával kapcsolatban.

Tisztában vagyunk azzal, hogy léteznek az 5G káros hatásait tagadó tudósok, szakértők, szakemberek, akik “egyértelműen bebizonyítják”, hogy az itt és a hasonló tanulmányokban szereplő professzor emeritusok tévednek, de még ők sem állítják, hogy az 5G hatása jótékony. Abból kiindulva, hogy a nulla lenne az ideális mennyisége az ember által létrehozott sugárzásnak, bármilyen “tudományosan” megállapított és leírt “határérték” csakis magasabb lehet ettől. Arról nem is beszélve, hogy a határértékek helyességére vonatkozó állításokat más tudósok, orvosok, szakértők cáfolják, és azokról számos tanulmányban úgy nyilatkoznak, hogy “a határértékek meghatározásának nincs tudományos alapja, azok helyessége nem bizonyított”.

Mivel ellentmondó tanulmányok és publikációk vannak ezen a területen, a föld lakosságának nagy része (talán joggal) tart az 5G sugárzás egészségkárosító, tudatbefolyásoló, nem kívánatos fiziológiai következményeket előidéző hatásaitól. Így biztonságosabbnak tartja az “élesben végzett emberkísérlet helyett” a megelőzést, védekezést.

Mi ebben tudunk segíteni mindazoknak, akik úgy gondolják “Jobb félni, mint megijedni.”

Mit tudunk az 5G sugárzás káros hatásairól?

Az 5G-vel egy olyan káros technológiát hoztunk létre, amely irányítása mára kicsúszott a kezeink közül. Abból kiindulva, hogy a nulla lenne az ideális mennyisége az ember által létrehozott (5G) sugárzásnak, bármilyen “tudományosan” megállapított és leírt “határérték” csakis magasabb lehet ettől…

5G káros hatásai

5G sugárzásvédelem nélkül…

VESZÉLYEZTETETT EMBEREK SZÁMA BUDAPESTEN

Budapest lakosságának majdnem egynegyede érintett a magasabb 5G háttérsugárzás által.

EMBEREK SZÁMA BUDAPEST LEGVESZÉLYEZTETETT KERÜLETÉBEN

A telepített 5G antennák közelében lakók magasabb 5G sugárzásnak vannak kitéve.

A LEGKEVÉSBÉ VESZÉLYEZTETETT KERÜLETBEN ÉLŐK SZÁMA

A legkevésbé veszélyeztetett kerületben is legalább 20.000 ember nincs biztonságban az 5G káros sugárzástól.

A 14 ÉVEL ALULI VESZÉLYEZTETETT GYERMEKEK SZÁMA

A mikrohullámok a gyermekekre fokozottan veszélyesek, így ők az 5G káros sugárzásnak még inkább ki vannak téve.

Mi megvédünk az 5G káros sugárzástól!

Gyermekvédelem

Ahhoz, hogy egy felelősségteljes szülő el tudja dönteni, milyen típusú 5G elleni védelemre lenne szüksége a gyermeke egészségének megóvásához, első lépésként…

Otthonvédelem

Mindenhol jó, de legjobb (egy 5G sugárzásmentes) otthon. De egyre több embert foglalkoztat a kérdés. Az én otthonomban vajon milyen mértékű a szennyeződés?

5G sugárzásmérés

Mi az első és létfontosságú teendő, ami meg kell előzze a védekezést, az 5G sugárzás
káros hatásaitól? Pontosan mi ellen kell védekeznem? Vajon mekkora a baj?

Tanácsadás

Az 5G technológia nagyon új, így a védekezés sem egyszerű. Kénytelenek vagyunk elviselni az elektroszmog megjósolhatatlan következményeit, vagy azért tehetünk valamit ellene?

Írj nekünk!

Adatkezelési szabályzat