5G ottonvédelem

 

5G otthonvédelem

Theodora Scarato által vezetett Environmental Health Trust nevű egészségügyi szervezet megállapította és publikálta, hogy a mobil – de legfőképp az 5G – bázisállomások (antennák, adók) közelsége az emberi testre és agyra nagyon negatívan, rombolóan hatnak. Olyan szakirodalmakban, amelyeket az akadémiai közösség is elfogadott, nagyszámú tudományos cikk jelent meg az 5G sugárzás egészségkárosító hatásairól. Ezek közül csupán néhányat emelünk ki az alábbiakban.

Az 5G sugárzás káros hatásai otthonunkban

AZ 5G sugárzás Envornmental Health Trust által megfigyelt káros hatásai:

q

fejfájás, szédülés

q

koncentrációs zavarok

q

hangulatváltozások, depresszió

q

ingerlékenység

q

álmatlanság

q

fáradékonyság

q

termékenység csökkenése

q

agyi fejlődés illetve az agyi működés megváltozása

q

daganatos betegségek nagyobb kockázata

q

immun - és hormonális rendszer károsodása

Ahhoz, hogy felelősségteljesen el tudd dönteni, milyen típusú 5G elleni védelemre van szükség saját – és családod egészségének megóvásához, első lépésként azt kell felmérni, hogy közvetlen környezetedben, otthonodban mekkora a sugárszennyezettség.

Mit tehetünk? Megoldás: 5G otthonvédelem

Mit tehetünk? Oldalunkon összegyűjtjük és tesztelésük után folyamatosan elérhetővé tesszük a leghatékonyabbnak talált sugárzásvédelmi módszereket és eszközöket. Ugyanakkor, első lépésként, elengedhetetlen fontosságú a jelenlegi sugárszennyezettség mértékének megállapítása, megmérése, amelyeket korszerű műszerekkel és nagy figyelemmel végzünk el, otthonodban, környezetedben.

Referencia Partnereink

Feltöltés alatt

Írj nekünk!

Adatkezelési szabályzat