Mennyire vagy te és gyermeked kitéve az 5G sugárzásnak?

 

Az 5G technológia bevezetésével, egyre több sugárzó adót telepítenek országszerte. Mivel ezek a hullámok mindenhol jelen lesznek, így lehetetlen elkerülni azokat. Persze nem mindegy, hogy az ember otthona, a gyerekszoba vagy a hálószoba milyen távolságra van az ilyen adóktól, illetve az sem mindegy, hogy lakáson belül mekkora a káros sugárzás, az 5G elektroszmog mennyisége. Az ideális a nulla lenne. Ez persze megoldhatatlan sajnos. Viszont meg lehet mérni a kockázat mértékét és abból kiindulva el lehet dönteni, hogy mekkora és milyen típusú óvintézkedéseket lehet és szükséges megtenni.

5G sugárzás antenna

Az 5G elektroszmog káros hatásai lehetnek azonnaliak, de a szakemberek, kutatók – akiknek feladatuk lett volna – nem végeztek el semmilyen vizsgálatot az 5G sugárzás hosszútávú romboló hatásainak felbecsülése céljából. Sokan arról beszélnek, hogy “élesben megy az emberkísérlet”. Mi úgy gondoljuk, aki nem szeretne ebben a kísérletben részt venni, első lépésként méresse meg, mekkora veszélynek van kitéve. Méresse meg otthonában, környezetében a káros 5G elektroszmog és egyéb sugárzás jelenlegi mennyiségét. Az egy nagyon jó kiindulópont lesz, ami után meghozható a legjobb döntés az 5G védelem módjára. Ebben tudnak a mi szakembereink segíteni.

 

Káros-e az 5G sugárzás (5G elektroszmog), illetve a telepített mobil-bázisállomások mikrohullámai?

Ebben a részben szeretnénk kitérni egy ellentmondásra, miszerint: Akik telepítik azt mondják, hogy az 5G sugárzás nem káros, akik ellenzik, azt mondják, hogy káros az 5G elektroszmog. Hogyan igazodhat el egy egyszerű állampolgár az ellentmondó adatok tengerében? Belátjuk, nem könnyű. Ugyanakkor nézzünk meg egy tényt. Valakik megszabtak egy “egészségügyi határértéket”. Ezt persze egy földi halandó nehezen tudja ellenőrizni. Mi alapján szabták meg, pontosan hogyan állapították meg, mivel igazolt, hogy az elektroszmog mennyisége a határérték alatt teljesen biztonságos? Sok itt a nyitott kérdés. Persze mi nem állítjuk, hogy ezek a határértékek nincsenek rendben. Csupán azt állítjuk, hogy nem tudjuk leellenőrizni, hogy rendben vannak-e. Mindenesetre azzal nehezen tudnánk vitába szállni, ha valaki azt mondaná, hogy a teljesen egészséges határérték az a NULLA. Ugyanis, ha nincs semennyi mikrohullámú sugárzás, akkor nehéz lenne bármilyen nemkívánatos hatást annak tulajdonítani.

 

Most akkor káros vagy sem az 5G sugárzás az 5G elektroszmog? Hol van az ellentmondás?

 

(Egyik állítás) Az a portál, amelyik amellett szólal fel, hogy semmi gond az 5G-vel, semmi gond a 2-3-4G-vel és semmi gond a mikrohullámokkal, vagyis nem vagyunk kitéve a káros hatásainak, mert ezek a hullámok, mindenhol határértéken belül vannak, ugyanezen oldalon
(Másik állítás) azt írja, hogy úgy védjük meg magunkat a mikrohullámok káros hatásaitól, hogy “a mikrohullámú sütő működése közben a közvetlen közelében ne tartózkodjunk” illetve “mobiltelefonálás közben használjunk kihangosítót, head-set-et”.

(Jogosan felmerülő kérdés) Ha semmilyen káros hatás nem érhet bennünket, miért tegyük a spájzba a mikrót, és miért használjunk head-set-et? Tartózkodunk attól, hogy magunk alkossunk ezzel kapcsolatos végkövetkeztetést, így ezt az olvasóra bízzuk.
Mi mindenesetre továbbra is állunk mindenki rendelkezésére, aki szeretné felméretni az 5G sugárzás, az elektroszmog, illetve egyéb mikrohullámú sugárzás-szennyeződést az otthonában. Nem beszélünk határértékekről, káros vagy nem káros hatásokról, csak bemérjük és elmondjuk, hogy mi az eredmény. Természetesen adunk használható tanácsokat a sugárszennyeződéssel szembeni védelemre, “jobb félni, mint megijedni alapon”.
Ilyen ellentmondásos környezetben, amíg tudósok tudósokkal civakodnak, és amíg nincs egy egyértelmű, bizonyított állásfoglalás arról, hogy ez valóban nem káros, addig jobb ha óvatosak vagyunk, óvjuk magunkat, gyermekeinket, és független szakemberekkel elvégeztetjük az elektroszmog mérést!