Egész nap kapjuk a mikrohullámú sugárzást! Hova lehet ez elől menekülni?

Elkészítettünk néhány videót, amelyeket itt meg tudtok nézni. Az eredmények nem túl biztatóak, ugyanakkor az, hogy ennek van-e bármi valós veszélye ránk és az egészségünkre nézve, bolygószintű viták tárgyát képezi.

Mindenesetre mi jártunk légópincében, város közeli erdőben, elmentünk Csepelre és Szigetszentmiklósra. Találtunk olyan helyeket, amelyek úgy sugároznak, mintha fél méterre állnánk egy bekapcsolt mikrohullámú sütő mellett. Vannak emberek akik a munkahelyeiken 8-10 órát dolgozva, vagy a zöldövezetben felépített mézeskalács házikóikban lakva folyamatosan kapják a besugárzást, mintha egész nap az ebédjüket melegítenék egy mikróban és folyamatosan ott állnának mellette.

Érdemes megjegyezni, hogy már vannak csoportok, egyre komolyabb szerveződések, amelyek tiltakoznak az 5G bevezetése ellen, mondván “bőven elég az a sugárzás, amit jelenleg kapunk, nem kell ide több sem, erősebb sem”. Sokan vannak, akik nem kérnek a még magasabb frekvenciákból, mivel úgy tartják, hogy azok biológiai hatásai nem képezték sem megfelelő, sem pedig elegendő kutatás tárgyát.

 

 

“Tiltakozunk az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen!” címmel jelent meg egy cikk!

 

Felszólítjuk Magyarország Kormányát, és illetékes szerveit, hogy állítsák le az 5G rendszerének magyarországi bevezetését. Állítsanak fel egy független szakértőkből álló bizottságot, valamint vegyék figyelembe a nemzetközi szakemberek és kutatások eredményeit. “Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….”

“Azonnal nevezzenek ki – az ipar befolyásától mentesen – nemzetközi, független,

ténylegesen pártatlan, érdekellentétektől mentes EMF és egészségügyi tudós csoportokataz RF sugárzással kapcsolatos új nemzetközi biztonsági szabványok kidolgozása érdekében, amelyek nem csak a teljesítményen alapszanak, figyelembe veszik az összesített kitettségek, és amelyek védelmet nyújtanak az összes egészségügyi és környezeti hatások ellen, nem csak a termális és az emberekre gyakorolt hatások ellen.”

Magyarország is csatlakozik a nemzetközi felhíváshoz!

„Az ENSZ, a WHO, az EU, az Európai Tanács és minden nemzet kormánya figyelmébe,

Alulírott, a 204 országok tudósai, orvosai, környezetvédelmi szervezetei, valamint állampolgárai sürgősen kérelmezzük az 5G (ötödik generációs) vezeték nélküli hálózat felállításának leállítását, beleértve a műholdak 5G hálózatát is. Az 5G rendkívüli mértékben növelni fogja a rádiófrekvenciás (RF) sugárzásnak való kitettséget a már működő 2G, 3G és 4G hálózatok mellett. Az RF sugárzás bizonyítottan káros az emberek és a környezet számára. Az 5G bevetése embereken és a környezeten való kísérletezésnek minősül, amelyet a nemzetközi törvény bűncselekményként tart számon. ….

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek

nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő RF sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….
A Tárgyak Internetéhez (IoT) szükséges hatalmas mennyiségű adatok továbbításához a rendkívül magas frekvenciájú (3,5-7,5 GHz) 5G milliméteres hullámokat használ majd, amelyek tömör anyagon keresztül gyengén hatolnak át. Emiatt a világon az összes városi területen minden 100-200 méteren bázisállomást kell majd kialakítani. Az előző generációs vezeték nélküli technológiákhoz képest, amelyek esetében egyetlen antenna közvetít nagy területen, az 5G bázisállomások és 5G-s eszközök számos, „többfázisú antennarendszerekbe rendezett antennát” 2,3 alkalmaznak, amelyek együttműködve fókuszált, irányítható lézerszerű, egymást nyomon követő sugarakat bocsátanak ki.”

A felhívás teljes szövege az alábbi linken érhető el magyarul:

https://static1.squarespace.com/static/5b8dbc1b7c9327d89d9428a4/t/5dbf71d90ba1c504eca16512/1572827613450/Nemzetk%C3%B6zi+k%C3%A9r%C3%A9s+-+%C3%81ll%C3%ADts%C3%A1k+le+az+5G-t+a+F%C3%B6ld%C3%B6n+%C3%A9s+az+%C5%B1rben.pdf?fbclid=IwAR1gZyUuL7C0Mb40xvbKkB4XX0QT4GJbks4MDMRsranP5mJuSQqCbscSD-E

Írd alá a nemzetközi petíciót, amelyet az EU-hoz és az Európa Tanácshoz eljuttatnak!

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

A magyar petíciót dr Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszternek, az 5G Koalíció, Digitálsi Jólét Program vezetőségének, Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sugárbiológiai és sugáregészségügyi főosztályának illetékes osztályvezetőjének és az ombudsmanhoz juttatjuk el.

„Egyelőre nem lehet azt mondani, hogy az 5G-hálózatok valódi egészségügyi kockázatot jelentenek az ember számára, de az ellenkezőjét sem lehet egyértelműen kijelenteni. Ehhez hosszabb időt felölelő vizsgálatok kellenének, ám ilyen hosszú kísérletekre a bevezetés küszöbén már egész biztosan nincs idő” – mondja Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sugárbiológiai és sugáregészségügyi főosztályának illetékes osztályvezetője.

Kapcsolatfelvétel és a petíció további szervezése a stop5gmagyarorszag@gmail.com címen történik!

Fekete Kriszta    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A cikk forrása itt.

Ne legyenek illúzióink. Jelen állás szerint, az 5G sugárzás elől elbújni, vagy tökéletesen megvédeni magunkat vele szemben szinte lehetetlen, de szerencsére vannak olyan eszközök és megoldások, amelyekkel minimálisra csökkenthetjük a kockázatot és megóvhatjuk magunkat és gyermekeinket a káros hatásoktól.