5G-ellenes Globális Tiltakozások alkalmából

Dr. Pócs Alfréd fejti ki az alábbi videóban nézeteit az 5G rádiófrekvenciás sugárzás hatásaival kapcsolatban, illetve elmondja nagyon részletesen, hogy mely független kutatások milyen eredményekre jutottak eddig. Beszámol arról is, hogy ő maga milyen módon és miért ellenzi ennek – az eddig kifejezetten katonai célokra használt technológiának illetve hullám tartományoknak –  széles körű bevezetését. 

Az 5G ellenes petíciókat mára már 204 ország lakosai írtak alá igen nagy számban. Magyarországon ezeknek a hullámsávoknak a használati jogát felvásárolták a mobilszolgáltató cégek és az 5G technológia bevezetése elkezdődött. Az EU ugyanúgy mint a GMO esetében lehetővé teszi, hogy egy-egy ország mentessé tehesse magát az 5G-től.

Érdekes módon Belgiumban (Brüsszelben) pont ahol a leggyorsabb internetre lenne szükség – ha más miatt nem is, de az EU Parlament működését miatt mindenképp – mégis elhatárolódtak az 5G bevezetésétől. Felmerülhet a kérdés, hogy vajon miért. Hiszen ha az 5G-nek nincsenek káros hatásai, akkor az ottani “honatyáknak” sincs mitől tartaniuk. Az kevéssé elképzelhető, hogy az EU Parlament szándékosan használna egy elavultnak számító 4G-s technológiát, mikor a világ civil lakossága már “élvezi” az 5G-t.

Más országokban is van erre példa. Franciaországban és Izraelben kiterjedt kutatások folynak az 5G káros hatásainak vizsgálata terén. Ott állami intézményekben, államilag végzik a kutatásokat. Kellett ugyan egy nagyobb lakossági megmozdulás, de a végén ezek az eredmények széleskürű nyilvánosságot kaptak és sikerült felfüggeszteni az 5G bevezetését.

Szlovénia kormánya leállította az 5G-technológiát Rudi Medved közigazgatási miniszter javaslata alapján, mert az 5G-technológia káros hatásaival kapcsolatos kérdések jogosak.

Nemrégiben Svájc is elhalasztotta az 5G bevezetését a tavalyi tiltakozások után.

Az alábbi videó, részlet a Spiritual TV 135. adásából, amelyben Dr. Pócs Alfréd nyilatkozik.

 

Akik tiltakoznak az 5G hálózat magyarországi kiépítése ellen 

Itt írhatják alá a nemzetközi petíciót, amelyet az EU-hoz és az Európa Tanácshoz eljuttatnak!

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal

A magyar petíciót dr Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszternek, az 5G Koalíció, Digitálsi Jólét Program vezetőségének, Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sugárbiológiai és sugáregészségügyi főosztályának illetékes osztályvezetőjének és az ombudsmanhoz juttatjuk el.

„Egyelőre nem lehet azt mondani, hogy az 5G-hálózatok valódi egészségügyi kockázatot jelentenek az ember számára, de az ellenkezőjét sem lehet egyértelműen kijelenteni. Ehhez hosszabb időt felölelő vizsgálatok kellenének, ám ilyen hosszú kísérletekre a bevezetés küszöbén már egész biztosan nincs idő” – mondja Thuróczy György, a Nemzeti Népegészségügyi Központ sugárbiológiai és sugáregészségügyi főosztályának illetékes osztályvezetője.

Kapcsolatfelvétel és a petíció további szervezése a stop5gmagyarorszag@gmail.com címen történik!

Fekete Kriszta    Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

A cikk rszlet forrása itt.

Ne legyenek illúzióink. Jelen állás szerint, az 5G sugárzás elől elbújni, vagy tökéletesen megvédeni magunkat vele szemben szinte lehetetlen, de szerencsére vannak olyan eszközök és megoldások, amelyekkel minimálisra csökkenthetjük a kockázatot és megóvhatjuk magunkat és gyermekeinket a káros hatásoktól.