5G gyerekvédelem

 

5G gyermekvédelem

Az 5G-vel egy olyan káros technológiát hoztunk létre, amely irányítása mára kicsúszott a kezeink közül. Ezek a mikrohullámok egyszerűen roncsolják az emberi sejteket!” – A Columbia Egyetem sejtbiológus professzora, Dr. Martin Blank.

A mikrohullámok a gyermekekre fokozottan veszélyesek, így az ártatlan gyermekek, ezek káros hatásainak még inkább ki vannak téve.

Az 5G sugárzás káros hatásai gyermekeinkre

Egy ausztrál távközlési mérnök, John Petterson így sorolta fel az 5G általa megfigyelt káros hatásait:

q

memóriavesztés

q

izmok, inak akaratlan rándulásai

q

fáradtság, álmatlanság

q

koordinációs zavarok

q

látás romlása

q

pajzsmirigy problémák, vese, máj és szívproblémák

q

izmok rugalmasságának csökkenése

q

fejfájás

Ahhoz, hogy egy felelősségteljes szülő el tudja dönteni, milyen típusú 5G elleni védelemre lenne szüksége a gyermeke egészségének megóvásához, első lépésként azt kell felmérni, hogy a gyermek környezetében, szobájában mekkora a sugárszennyezettség.

Megoldás: 5G gyermekvédelem

A gyermeknek joga van egészségesnek lenni, egészséges környezetben fejlődni. Minden szülő igyekszik gyermekének a legjobbat nyújtani. Ugyanakkor vannak olyan környezeti tényezők, amelyekkel nem tudnak mit tenni. Viszont ahol tudnak valamit tenni, ott érdemes. Sőt! Szükséges. Az 5G ellen lehetséges védekezni! A gyermek látása, agyának és izmainak fejlődése, az egész jövőjét meghatározza majd. Időben kell tehát cselekedni, hogy megóvjuk a gyermekünket a káros 5G sugárzástól, amennyire csak lehetséges.

A kismamák, szintúgy fokozottan veszélyeztetettek, így számukra is javasolt időben megtenni minden lehetséges óvintézkedést. Amennyiben bővebben szeretnél tájékozódni arról, hogy az 5G bevezetésével milyen valós és lehetséges veszélynek vannak kitéve gyermekek, hasznos linkek menüpont alatt megtalálod az erről szóló lényeges szakirodalmakat, cikkeket, videókat.

Referencia Partnereink

Feltöltés alatt

Írj nekünk!

Adatkezelési szabályzat