Az 5G veszélyei: Egy új típusú sugárzás fog minket befedni!

5G-Az 5. generációs technológia olyan gyorsabb letöltéseket és olyan kényelmi szolgáltatásokat ígér, amelyekről eddig többségünk nem is álmodhatott. Mindazonáltal egy új típusú sugárzás fog minket befedni, amelynek “milliméteres hullámok” a neve. Az egészségügyi szakértők figyelmeztetnek minket a az 5G bevezetésével egyre növekvő kockázatokra.

Frank Clegg, a Microsoft Canada korábbi elnöke: “Nem tették világossá a nagyközönség számára, hogy az 5G nem csak egy újabb szám és betű a mobiltelefonokon. Egy teljesen új infrastruktúrát kíván meg, amelyben kis antennatelepek ezreit fogják felállítani minden városban, ahol bevezetik.

Hogy fog kinézni az 5G infrastruktúra?

A kis mobiltelefon antennák annyira közel lehetnek telepítve egymáshoz, mint minden 3. villanypózna. 42 országból származó tudós figyelmezteti a kormányait most arra, hogy milyen egészségügyi problémák keletkeznek a vezeték nélküli sugárzással kapcsolatban, és kanadai orvosok és tudósok is felemelték a hangjukat.

Mit mondanak az 5G veszélyeiről a tudósok és orvosok?

Dr. Riina Bray: “A leggyakoribb tünetek a fejfájás, kimerültség, a koncentrációs képesség csökkenése, fülzúgás, ingerlékenység és álmatlanság. A szívre és az idegrendszerre való hatások szintén aggályosak.

Dr. Riina Bray a “Provincial Environmental Health Clinic” (Területi Egészségügyi Központ)-nél dolgozott 15 évig, és sok embernél látta, hogy azoktól a káros hatásoktól szenvednek, amelyeknek az elektromágneses sugárzás okozott.

Dr. Riina Bray: “Arra számítunk, hogy azoknak az embereknek a száma, akik ezeket az előbb említett tüneteket mutatják, nőni fog azokon a helyeken, ahol az 5G-t először telepítik.

Dr. Magda Havas nemzetközileg elismert az elektromágneses sugárzás általi szennyezés biológiai hatásainak területén végzett kutatásaiért. Kijelenti, hogy ezek a sugarak nagy intenzitás esetén intenzív hőmérsékletet és a fájdalmat okoznak, mivel az izzadságmirigyek a bőrünk felületén úgy működnek, mintha mini antennák lennének. Dr. Magda Havas, professzor és kutató: “Alacsonyabb frekvenciákon a tudósok a szem károsodásait, a rovar populációk kihalását – amelyek már egyébként is csökkennek – , az baktériumok ellenállását az antibiotikumoknak, és az idegrendszerre és a immunrendszerre való élettani hatásokat vetítik előre.

A rádiófrekvenciás sugárzást a rákkeltő között ugyanabba a kategóriába sorolják, mint a LED-et. A WHO egyik tanácsadója azt mondja, hogy elegendő bizonyíték áll rendelkezésre ahhoz, hogy ha újraértékelnék a rádiófrekvenciás sugárzást…

Dr. Anthony Miller: “Akkor ELSŐ OSZTÁLYÚKÉNT sorolnánk be a rákkeltők között, és a kormányok már nem tudnák figyelmen kívül hagyni. Néhányan azt mondják, hogy a mikrohullámú sugárzás egészségügyi hatásai körüli tudományos vitának vége. De a kérdés megmarad: Megengedhetjük magunknak ezt a kockázatot?

Az orvosok azt követelik, hogy a telepítést halasszák el, amíg végre nem hajtják az 5G technológia hosszútávú biológia hatásainak tesztelését.

Ne legyenek illúzióink. Jelen állás szerint, az 5G sugárzás elől elbújni, vagy tökéletesen megvédeni magunkat vele szemben szinte lehetetlen, de szerencsére vannak olyan eszközök és megoldások, amelyekkel minimálisra csökkenthetjük a kockázatot és megóvhatjuk magunkat és gyermekeinket a káros hatásoktól.