5G sugárzásmérés

 

5G sugárzásmérést kérek

Hogyan zajlik az 5G sugárzásmérés?

20.000 Ft

5G bázis mérés

50.000 Ft

5G BÁZIS + KONTROLL MÉRÉS TANÁCSADÁSSAL

Az 5G védelem első lépése…

Az 5G sugárzásmérés

Ahhoz, hogy el tudj dönteni, milyen típusú 5G elleni védelemre van szükséged saját – és családos egészségének megóvásához, első lépésként azt kell felmérni, hogy otthonodban mekkora az 5G sugárszennyezettség.

5G sugárzásmérést kérek!

5G Sugárzásmentes otthont szeretnék

Az 5G sugárzásmérés eredménye…

Az 5G sugárzásmentes otthon

Mindannyiunknak alapvető jogunk van egészségesnek lenni, egészséges környezetben élni. Sajnos azonban vannak olyan környezeti tényezők, amelyekkel nem tudunk mit tenni. Viszont ahol tudunk valamit tenni, ott érdemes. Az 5G ellen lehetséges és szükséges védekezni! Óvjuk magunkat és családunkat a káros 5G sugárzástól! A gyermekek, kismamák fokozottan veszélyeztetettek, így számukra is javasolt időben megtenni minden lehetséges óvintézkedést az 5G sugárzásmentes otthon megvalósítása érdekében.

Áraink

5G BÁZIS MÉRÉS

20.000 Ft

Egyszeri 5G és sugárszennyeződés mérés tanácsadással

5G BÁZIS + KONTROLL MÉRÉS

50.000 Ft

A csomag 3 db mérést + tanácsadást tartalmaz. A kontroll méréseket igény szerint egy megbeszélt következő időpontban végezzük el. Kiknek ajánljuk: Akik szeretnék tudni, hogy a jövőben telepített új adók, vagy az adók teljesítményének növelése megváltoztatta-e a sugárszennyezettség mértékét.

CSOPORTOS MÉRÉS

1. MÉRÉS: 20.000 Ft
2. MÉRÉS: 15.000 Ft
3. MÉRÉS 10.000 Ft

Kiknek ajánljuk: Családoknak, vagy olyan személyeknek, akik egy házban laknak és közösen szeretnék felméretni otthonaik 5G sugárzás szennyezettségét. Minden további mérés, ami egy kiszállással elvégezhető, további 10.000 Ft/mérés.

5G ÉVES BÉRLET

100.000 Ft

Azoknak ajánljuk, aki viszonylag nagy rendszerességgel szeretnék ellenőrizni az 5G terjedését és környezetükre gyakorolt hatását. A bérlet 8 mérést foglal magában.

A feltüntetett árak áfamentesek és lakásonként 3 helyiség mérésére vonatkoznak. Amennyiben több helyiséget szeretnél beméretni, kérj egyedi ajánlatot.

Hívj minket telefonon!

Írj nekünk!

Adatkezelési szabályzat